zantech

Together to succesTogether to succes

Geen rechten

Zantech neemt deel aan ESEF 2014

Publicatie datum: 23/11/2013

ESEF is de grootste en belangrijkste vakbeurs in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering.


Innoveren en samenwerken, daar draait het om bij ESEF. Nieuwe materialen, componenten, en toepassingen worden gepresenteerd, flexibele oplossingen en technieken worden getoond en waardevolle contacten worden gelegd. ESEF is hét event op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Eens per twee jaar komen OEM-bedrijven, productontwikkelaars en inkopers naar ESEF toe om zich te laten inspireren door de actuele ontwikkelingen, (nieuwe) contacten te leggen en kennis te delen. Meer informatie over ESEF vindt u op www.esef.nl


Techni-show

De ESEF is tegelijkertijd met de Techni-Show. De Techni-Show is veruit de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, toebehoren en hulpmiddelen. Meer informatie over de Techni-Show vindt u op www.technishow.nl.

Contact

ZANTECH V.O.F.
Lekstraat 26
5347 KV Oss
tel:0412-641575
fax:0412-632275
info@zantech.nl

Bedrijfsrondleiding

Bedrijfsrondleiding

Bekijk hier een rondleiding door onze fabriek en maak kennis met ons machinepark!

Sponsoring

Cart-ralley Sponsor

Together to Success