zantech

Together to succesTogether to succes

Zantech: sinds 1985


In 1985 vestigde Jan van der Zande zich als zelfstandig ondernemer in Wijchen.

Hij startte met een Amada Octo ponsmachine en bewerkte daarmee stalen platen in een klein (onverwarmd) halletje. Deze eerste machine maakt nog steeds deel uit van het huidige machinepark van Zantech.

De formule bleek een gouden vondst, Jan had visie en was een creatief en innovatief ondernemer. Zantech was een bedrijf met toekomst en met hele snelle doorlooptijden. Hij was een vooruitstrevend denker, die in zijn internationale netwerk graag ideeën opdeed voor innovaties in het productieproces. Drie jaar na de start betrok Jan van der Zande het huidige pand in Oss.

Eind jaren tachtig was Jan één van de eersten die investeerde in lasersnijtechniek, sindsdien het specialisme van Zantech. In 1998 was het bedrijf de eerste die snijmachines in huis haalde voor het bewerken van koker- en buisprofielen. Hiermee en ook bij latere innovaties liep en loopt Zantech vooraan in de markt, de laatste aanwinst is dan ook een Adige LT8 buislaser.

Jan van der Zande heeft Zantech in Europa op de kaart gezet.

Bart van der Zande, de huidige directeur, is sinds 1996 actief bij de zaak betrokken. Hij deed ervaring op in alle afdelingen van het bedrijf en ontwikkelde zich tot bedrijfsleider. Vanaf 2000 nam hij steeds meer de taken van zijn vader over , totdat na diens plotselinge overlijden de leiding volledig in zijn handen kwam.

Bart bouwt graag verder aan Zantech, geïnspireerd door zijn vader en met respect voor wat hij heeft opgebouwd. daarmee krijgt het bedrijf met een rijke historie een veelbelovende toekomst.

Klik hier (pdf) om een artikel van Mazak over Jan van der Zande en Zantech te lezen.

Contact

ZANTECH V.O.F.
Lekstraat 26
5347 KV Oss
tel:0412-641575
fax:0412-632275
info@zantech.nl

Bedrijfsrondleiding

Bedrijfsrondleiding

Bekijk hier een rondleiding door onze fabriek en maak kennis met ons machinepark!

Sponsoring

Cart-ralley Sponsor

Together to Success