zantech

Together to succesTogether to succes

Just in time en in elke seriegrootte


Zantech is gespecialiseerd in plaatbewerking. We bewerken staalplaten en buis- en kokerprofielen tot onderdelen. Daarvoor beschikken we over een groot en modern machinepark. Onze mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Niet alleen als het gaat om bewerkingsmogelijkheden, maar ook als u met korte levertijden of in extreem grote of kleine series wilt laten produceren.

We kunnen knippen, ponsen, 2D- en 3D-lasersnijden, buislasersnijden, zetten en robotlassen. We beschikken over maar liefst 14 computergestuurde lasersnijmachines. Daarbij is onze productie zó georganiseerd, dat we manarm kunnen produceren. 24 uur per dag. Onze machines staan opgesteld in de 10.000 m2 grote bedrijfsruimte. Door de hoge graad van automatisering behalen we met slechts 25 medewerkers (inclusief werkvoorbereiding) de maximale productie. Inderdaad: we investeren graag in kwaliteit en efficiency.

Dat maakt ons tot een partner voor opdrachtgevers in alle branches. De een laat ons eenmalig een prototype vervaardigen, de ander heeft een grote serie onderdelen nodig, een derde laat ons dagelijks just in time leveren. Waarom zou u kostbare voorraad aanhouden als wij het direct kunnen leveren in elke gewenste seriegrootte?

Wat ons betreft, kan het allemaal. We zijn zo flexibel als onze machinecapaciteit. En dat is veelbelovend voor u.

Meer weten?

 

Luchtfoto Zantech

Contact

ZANTECH V.O.F.
Lekstraat 26
5347 KV Oss
tel:0412-641575
fax:0412-632275
info@zantech.nl

Bedrijfsrondleiding

Bedrijfsrondleiding

Bekijk hier een rondleiding door onze fabriek en maak kennis met ons machinepark!

Sponsoring

Cart-ralley Sponsor

Together to Success